Фотограф та кулінар - Світлана Степанiва

Салат з тушковаим язиком та квасолею.

Дуже смачно і дуже швидко, з огляду на те, що всі інгредієнти вже готові і не потрібно нічого варити. Але якщо ви, як і я, не хочете використовувати покупні сухарики, їх можна зробити самим. Це не займе багато часу, вони дуже швидко сушаться, поки готується салат! ️

Інгредієнти:
  • Квасоля від ™ Tushe - 1 банка;
  • Язик свинячий від ™ Tushe - 1 банка;
  • Сир - 150 гр;
  • Зелений салат;
  • Помідори 1-2 шт;
  • Сметана за смаком;
  • Хліб або батон для сухариків, пару шматочків;

  • Хліб нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо підсушуватися в аерогриль, мікрохвильовку або духовку.
    Викладаємо з банки квасолю. Викладаємо свинячий язик і ріжемо на кубики. Сир і помідори теж нарізаємо кубиками. Салатні листя дрібно ріжемо, викладаємо.
    Все перемішуємо, додаємо сметану, сухарики і відразу подаємо до столу!
    Смачного!

    Салат з пекінської капусти з куркою.

    Салат з пекінської капусти iз курячої тушонкою від ™ Tushe. Робила цей салат з відвареної курячої грудкою і з тушонкою. Так ось з курячої тушонкою він ще більш смачний виходить! Смак дуже незвичайний, пікантний.

    Інгредієнти:
  • Пекінська капуста - 300 гр;
  • Куряча тушонка - 1 банка (можна брати половину, цілком достатньо!);
  • Огірок - 1 шт;
  • Яйце - 4 шт;
  • Зелена цибуля - 1 пучок;
  • Морква - 1 маленька;
  • Сметана, сіль, перець - за смаком;

  • Відкриваємо тушонку і розбираємо куряче м'ясо на довгі смужки.
    Шаткуємо пекінську капусту, дрібно кришимо зелену цибулю.
    Огірок і моркву нарізаємо тонкою соломкою по довжині (як для моркви по-корейськи).
    Відварюємо яйця і ріжемо їх теж соломкою. Я брала перепелині і просто розрізала їх на 4ри частини.
    Все викладаємо в салатник, перемішуємо, солимо і перчимо. Заправляємо сметанкою і подаємо порційно.
    Смачного!

    Яєчний рулет з паштетом

    Ще одне смачне і просте блюдо в вашу скарбничку рецептів.

    Інгредієнти:
  • Паштет від ™ Tushe;
  • Яйця - 6 шт;
  • Сметана - 100 г;
  • Сіль, перець - за смаком;
  • Пучок кропу.

  • Яйця і сметану збийте вінчиком. Дрібно наріжте кріп, додайте в яєчно-сметанним суміш. Посоліть, поперчіть. Змастіть силіконовий килимок маслом або візьміть промаслений пергамент, застелите прямокутний лист (у мене був 26х38 см), вилийте суміш і випікайте в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
    Остудіть, потім зніміть пласт з килимка (або з пергаменту).
    Коли рулет трохи охолоне, намажте його паштетом і щільно скрутіть. Рулет загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильну камеру на дві години або в морозильну камеру на одну годину.
    Охолоджений рулет наріжте на порційні шматочки і подайте на стіл.

    Творожний равлик з ананасами

    А ви вже пробували ананаси від ™ Tushe ??! Вони такі смачні !!! Просто дуже складно відірватися і не з'їсти всю банку відразу!
    Мені ось довелося відкривати другу, для того, щоб приготувати цей рецепт! Тому що після дегустації першої баночки мені не вистачило інгредієнтів для страви! А готувала я в цей раз солодкого "творожного равлика з ананасом"! Як завжди все дуже і дуже просто!

    Інгредієнти:
  • Лаваш - (у мене 5 половинок);
  • Баночка ананасів в подвійному сиропі від ™ Tushe;
  • Сир - 250 гр.
  • Вершкове масло для змащування форми;
  • Заливка, сметана + трохи цукру.

  • Розкладаємо сир на лаваш, як показано на фото. Зверху викладаємо ананас і трохи поливаємо сиропом. Звертаємо рулетиком. Повторюємо цю операцію з усіма 5 ю листами лаваша. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо рулетики "равликом" (спіралькою). Змащуємо верх сметаною з цукром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, до зарум'янювання. Смачно дуже, і холодним і гарячим!
    Приємного апетиту!
    P.S. А ось сироп від ананасів дуже здорово розвести холодною мінералкою і виходить смачний напій!

    Зігріваючий суп з бараниною і нутом.

    Цей суп дуже хороший для зимового часу, хоча, звичайно ж, його можна готувати в будь-який час! Суп виходить дуже насичений і ароматний.

    Інгредієнти:
  • Картопля 2 - шт;
  • Баночка баранини від ™ Tushe;
  • Морква - половинка;
  • Лук - половинка;
  • Корінь селери - за смаком;
  • Нут - півсклянки;
  • Вода - 1.5 літра;
  • Томатна паста (без добавок) - 1 ст.л;
  • Спеції, сіль за смаком (паприка, чорний перець, базилік).

  • Замочуємо нут на ніч (12 годин). Ставимо варити, близько 1.5 години, пробуємо на готовність, у разі необхідності доливаємо воду. Коли нут готовий, додаємо картоплю. Коли картопля майже звариться, додаємо порізані на кубики цибулю, моркву, селера, рідину з тушонки і шматочки м'яса. Коли овочі зваряться, додаємо сіль, спеції і томатну пасту і варимо ще хвилин 5 -10. Наливаємо по тарілочках і насолоджуємося!
    FB
    Решту рецептiв ви можете знайти в наших групах в соц. мережах
    В нас їх дуже багато;)