Салат з тушковаим язиком та квасолею.
            
            
                  
                        Дуже смачно і дуже швидко, з огляду на те, що всі інгредієнти вже готові і не потрібно нічого варити.
                        Але якщо ви, як і я, не хочете використовувати покупні сухарики, їх можна зробити самим.
                        Це не займе багато часу, вони дуже швидко сушаться, поки готується салат! ️ 
                          
                         Інгредієнти: 
                         Квасоля від ™ Tushe - 1 банка; 
                         Язик свинячий від ™ Tushe - 1 банка; 
                         Сир - 150 гр; 
                         Зелений салат; 
                         Помідори 1-2 шт; 
                         Сметана за смаком; 
                         Хліб або батон для сухариків, пару шматочків; 
                          
                          Хліб нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо підсушуватися в аерогриль, мікрохвильовку або духовку. 
                          Викладаємо з банки квасолю. Викладаємо свинячий язик і ріжемо на кубики. Сир і помідори теж нарізаємо кубиками.
                          Салатні листя дрібно ріжемо, викладаємо. 
                          Все перемішуємо, додаємо сметану, сухарики і відразу подаємо до столу! 
                          Смачного!
                        
            
            
            Салат з пекінської капусти з куркою.
            
            
                  
                        Салат з пекінської капусти iз курячої тушонкою від ™ Tushe.
                        Робила цей салат з відвареної курячої грудкою і з тушонкою.
                        Так ось з курячої тушонкою він ще більш смачний виходить!
                        Смак дуже незвичайний, пікантний. 
                         
                          Інгредієнти: 
                         Пекінська капуста - 300 гр; 
                         Куряча тушонка - 1 банка (можна брати половину, цілком достатньо!); 
                         Огірок - 1 шт; 
                         Яйце - 4 шт; 
                         Зелена цибуля - 1 пучок; 
                         Морква - 1 маленька; 
                         Сметана, сіль, перець - за смаком; 
                         
                         Відкриваємо тушонку і розбираємо куряче м'ясо на довгі смужки. 
                        Шаткуємо пекінську капусту, дрібно кришимо зелену цибулю. 
                        Огірок і моркву нарізаємо тонкою соломкою по довжині (як для моркви по-корейськи). 
                        Відварюємо яйця і ріжемо їх теж соломкою. Я брала перепелині і просто розрізала їх на 4ри частини. 
                        Все викладаємо в салатник, перемішуємо, солимо і перчимо. Заправляємо сметанкою і подаємо порційно. 
                        Смачного!
                        
            
            
            Яєчний рулет з паштетом
            
            
                  
                        Ще одне смачне і просте блюдо в вашу скарбничку рецептів. 
                         
                          Інгредієнти: 
                         Паштет від ™ Tushe; 
                         Яйця - 6 шт; 
                         Сметана - 100 г; 
                         Сіль, перець - за смаком; 
                         Пучок кропу. 
                         
                         Яйця і сметану збийте вінчиком. Дрібно наріжте кріп, додайте в яєчно-сметанним суміш.
                        Посоліть, поперчіть. Змастіть силіконовий килимок маслом або візьміть промаслений пергамент,
                        застелите прямокутний лист (у мене був 26х38 см), вилийте суміш і випікайте в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів. 
                        Остудіть, потім зніміть пласт з килимка (або з пергаменту). 
                        Коли рулет трохи охолоне, намажте його паштетом і щільно скрутіть.
                        Рулет загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильну камеру на дві години або в морозильну камеру на одну годину. 
                        Охолоджений рулет наріжте на порційні шматочки і подайте на стіл. 
                        
            
      
      Творожний равлик з ананасами
      
      
            
                  А ви вже пробували ананаси від ™ Tushe ??! Вони такі смачні !!! Просто дуже складно відірватися і не з'їсти всю банку відразу! 
                  Мені ось довелося відкривати другу, для того, щоб приготувати цей рецепт!
                  Тому що після дегустації першої баночки мені не вистачило інгредієнтів для страви!
                  А готувала я в цей раз солодкого "творожного равлика з ананасом"!
                  Як завжди все дуже і дуже просто! 
                   
                    Інгредієнти: 
                   Лаваш - (у мене 5 половинок); 
                   Баночка ананасів в подвійному сиропі від ™ Tushe; 
                   Сир - 250 гр. 
                   Вершкове масло для змащування форми; 
                   Заливка, сметана + трохи цукру. 
                        
                  Розкладаємо сир на лаваш, як показано на фото.
                  Зверху викладаємо ананас і трохи поливаємо сиропом. Звертаємо рулетиком.
                  Повторюємо цю операцію з усіма 5 ю листами лаваша.
                  Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо рулетики "равликом" (спіралькою).
                  Змащуємо верх сметаною з цукром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, до зарум'янювання.
                  Смачно дуже, і холодним і гарячим! 
                  Приємного апетиту! 
                  P.S. А ось сироп від ананасів дуже здорово розвести холодною мінералкою і виходить смачний напій! 
                  
      
      
      Зігріваючий суп з бараниною і нутом.
      
      
             Цей суп дуже хороший для зимового часу, хоча,
                        звичайно ж, його можна готувати в будь-який час! Суп виходить дуже насичений і ароматний.
                    
                     Інгредієнти: 
                   Картопля 2 - шт; 
                   Баночка баранини від ™ Tushe; 
                   Морква - половинка; 
                   Лук - половинка; 
                   Корінь селери - за смаком; 
                   Нут - півсклянки; 
                   Вода - 1.5 літра; 
                   Томатна паста (без добавок) - 1 ст.л; 
                   Спеції, сіль за смаком (паприка, чорний перець, базилік). 
                    
                    Замочуємо нут на ніч (12 годин). Ставимо варити, близько 1.5 години, пробуємо на готовність, у разі необхідності доливаємо воду.
                    Коли нут готовий, додаємо картоплю. Коли картопля майже звариться, додаємо порізані на кубики цибулю, моркву,
                    селера, рідину з тушонки і шматочки м'яса. Коли овочі зваряться, додаємо сіль, спеції і томатну пасту і варимо ще хвилин 5 -10.
                    Наливаємо по тарілочках і насолоджуємося!
                  
      
       FB
      
      
Решту рецептiв ви можете знайти в наших групах в соц. мережах
      
      
      
В нас їх дуже багато;)