Салат з тушковаим язиком та квасолею.
Дуже смачно і дуже швидко, з огляду на те, що всі інгредієнти вже готові і не потрібно нічого варити.
Але якщо ви, як і я, не хочете використовувати покупні сухарики, їх можна зробити самим.
Це не займе багато часу, вони дуже швидко сушаться, поки готується салат! ️
Інгредієнти:
Квасоля від ™ Tushe - 1 банка;
Язик свинячий від ™ Tushe - 1 банка;
Сир - 150 гр;
Зелений салат;
Помідори 1-2 шт;
Сметана за смаком;
Хліб або батон для сухариків, пару шматочків;
Хліб нарізаємо невеликими кубиками і відправляємо підсушуватися в аерогриль, мікрохвильовку або духовку.
Викладаємо з банки квасолю. Викладаємо свинячий язик і ріжемо на кубики. Сир і помідори теж нарізаємо кубиками.
Салатні листя дрібно ріжемо, викладаємо.
Все перемішуємо, додаємо сметану, сухарики і відразу подаємо до столу!
Смачного!
Салат з пекінської капусти з куркою.
Салат з пекінської капусти iз курячої тушонкою від ™ Tushe.
Робила цей салат з відвареної курячої грудкою і з тушонкою.
Так ось з курячої тушонкою він ще більш смачний виходить!
Смак дуже незвичайний, пікантний.
Інгредієнти:
Пекінська капуста - 300 гр;
Куряча тушонка - 1 банка (можна брати половину, цілком достатньо!);
Огірок - 1 шт;
Яйце - 4 шт;
Зелена цибуля - 1 пучок;
Морква - 1 маленька;
Сметана, сіль, перець - за смаком;
Відкриваємо тушонку і розбираємо куряче м'ясо на довгі смужки.
Шаткуємо пекінську капусту, дрібно кришимо зелену цибулю.
Огірок і моркву нарізаємо тонкою соломкою по довжині (як для моркви по-корейськи).
Відварюємо яйця і ріжемо їх теж соломкою. Я брала перепелині і просто розрізала їх на 4ри частини.
Все викладаємо в салатник, перемішуємо, солимо і перчимо. Заправляємо сметанкою і подаємо порційно.
Смачного!
Яєчний рулет з паштетом
Ще одне смачне і просте блюдо в вашу скарбничку рецептів.
Інгредієнти:
Паштет від ™ Tushe;
Яйця - 6 шт;
Сметана - 100 г;
Сіль, перець - за смаком;
Пучок кропу.
Яйця і сметану збийте вінчиком. Дрібно наріжте кріп, додайте в яєчно-сметанним суміш.
Посоліть, поперчіть. Змастіть силіконовий килимок маслом або візьміть промаслений пергамент,
застелите прямокутний лист (у мене був 26х38 см), вилийте суміш і випікайте в духовці 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Остудіть, потім зніміть пласт з килимка (або з пергаменту).
Коли рулет трохи охолоне, намажте його паштетом і щільно скрутіть.
Рулет загорніть в харчову плівку і покладіть в холодильну камеру на дві години або в морозильну камеру на одну годину.
Охолоджений рулет наріжте на порційні шматочки і подайте на стіл.
Творожний равлик з ананасами
А ви вже пробували ананаси від ™ Tushe ??! Вони такі смачні !!! Просто дуже складно відірватися і не з'їсти всю банку відразу!
Мені ось довелося відкривати другу, для того, щоб приготувати цей рецепт!
Тому що після дегустації першої баночки мені не вистачило інгредієнтів для страви!
А готувала я в цей раз солодкого "творожного равлика з ананасом"!
Як завжди все дуже і дуже просто!
Інгредієнти:
Лаваш - (у мене 5 половинок);
Баночка ананасів в подвійному сиропі від ™ Tushe;
Сир - 250 гр.
Вершкове масло для змащування форми;
Заливка, сметана + трохи цукру.
Розкладаємо сир на лаваш, як показано на фото.
Зверху викладаємо ананас і трохи поливаємо сиропом. Звертаємо рулетиком.
Повторюємо цю операцію з усіма 5 ю листами лаваша.
Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, викладаємо рулетики "равликом" (спіралькою).
Змащуємо верх сметаною з цукром. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку, до зарум'янювання.
Смачно дуже, і холодним і гарячим!
Приємного апетиту!
P.S. А ось сироп від ананасів дуже здорово розвести холодною мінералкою і виходить смачний напій!
Зігріваючий суп з бараниною і нутом.
Цей суп дуже хороший для зимового часу, хоча,
звичайно ж, його можна готувати в будь-який час! Суп виходить дуже насичений і ароматний.
Інгредієнти:
Картопля 2 - шт;
Баночка баранини від ™ Tushe;
Морква - половинка;
Лук - половинка;
Корінь селери - за смаком;
Нут - півсклянки;
Вода - 1.5 літра;
Томатна паста (без добавок) - 1 ст.л;
Спеції, сіль за смаком (паприка, чорний перець, базилік).
Замочуємо нут на ніч (12 годин). Ставимо варити, близько 1.5 години, пробуємо на готовність, у разі необхідності доливаємо воду.
Коли нут готовий, додаємо картоплю. Коли картопля майже звариться, додаємо порізані на кубики цибулю, моркву,
селера, рідину з тушонки і шматочки м'яса. Коли овочі зваряться, додаємо сіль, спеції і томатну пасту і варимо ще хвилин 5 -10.
Наливаємо по тарілочках і насолоджуємося!
FB
Решту рецептiв ви можете знайти в наших групах в соц. мережах
В нас їх дуже багато;)